Reakce na příspěvek
Uživatel:Email: | Datum:31.10.2007 06:14:20
D.den. Dnes ráno před 5.hod.jsem měla sen, ve kterém jsem se vidla ve vedlejší vesnici, kde jsem asi byla na návštěvě a na silnici jsem uviděla psa sousedu jak kňučí a nemůže se postavit na zadní,pomyslela jsem si, že jej asi srazilo auto a zavolám tedy sousedům. V tom přijela babička sousedů a odvezla jej na kole domů. Dál to pokračovalo tak, že jsem přijela i já domů, manžel něco upravoval nebo renovoval, ptala jsem se, jestli něco nepotřebuje, protože jsem chtěla vzápětí odjet,řekl, že ne .Šla jsem k autu, ale vrátila jsem se za dcerami, nevím proč a zřejmě jsem nechala auto otevřené, klíče a kabelku v něm, mobil jsem měla asi u sebe, protože když jsem chtěla odjet, auto bylo pryč i s kabelkou, peněženkou a kred. kartami a doklady. Chtěla jsem ty karty zablokovat,ale nemohla jsem rychle najít to správné číslo, ale věděla jsem, že ho tam mám, protože jsem před rokem opravdu byla okradena a kartu musela zablokovat.Navíc si ještě vybavuji,že to auto stálo před policií, ale v naší obci policie není, v tom konkrétním místě, kde jsem jej viděla, je obytný dům a dříve tam provozovali malý obchůdek a je to na opačném konci vsi. Ten sen byl pro mě tak živý, že jsem z toho psychicky úplně špatná.Navíc jen pozn.,dnes si jedu pro výpověď v práci, po 15 letech mě nahradili brigádnici. Moc Vás pozdravuji a děkuji za odpověď. Vždycky se mi váš výklad snů splnil, bohužel i ten s tou výpovědí.Viděla jste v mém okolí svini, která mi ublíží a do dvou dnů jsem dostala pís.výp.