Reakce na příspěvek
Uživatel:Email: | Datum:7.8.2007 23:57:34
Cauky...zdalo se mi ze sem byla nemocna v nemocnici mela sem neco s hlavou se psychikou Chodil tam za mnou nejakej starej chlap a dones mi susi fuj vubec mi to nechutnalo a po chodbe chodil nejakej chlap a pripadal mi jak slon proste mi propominal to zvire ale pritom tam nevipadal a byl to taky nejakej pacient

ja si z nej delala furt prdel ze tak vypada v ty nemocnici sem uz proste zila nemala sem jinaj domov pak sem sla do zoo ale vsechno bylo ako kdybych byla nekde v americe proste v cechach se ten sen urco neodehraval a na jedny skale byly zebra a zirafy a na dalsi skalae byli lvy atd proste ty zvirata byli rozdeleny ne nejakym plotem ale skalou akazdej mel na ty skale vybeh a ja snad umela litat a litala sem nad nima a byla sem s nima i ve vybehu a pak sem byla mezi tema lvama a pripadalo mi to jako nakonci sveta sem vedela ze za tou jakoby ohradou tech lvu uz dal byli jen skaly a nic vic proste konec sveta
ten sen se mi zdal uz nekdy driv nebo tam z nej spis byli nejaky ty prvky ktery se mi zdaly uz pred par lety a zpomela sem si na to hned...DIKYYY