Pokud chcete vyzkoušet, jak sny dokážou poradit - napište zde svůj sen - já Vám jej vyložím a pak sami můžete posoudit, zda mohou či nemohou poradit. Někdy má sen více významů a proto jen Vy sami budete vědět, který je pro Vás nejvhodnější.
svitluny 17.2.2007 23:42:37 ![]() Těžko říct, možné to je, protože kočka je i svéhlavá a dceři se do školy v přírodě nechce a Ty ji nutíš... |
svitluny 17.2.2007 23:43:42 ![]() A je také animální stránka ženy - takže zkus zapřemýšlet o své ženskosti, jestli ji v sobě tak trošku nezabíjíš, jako tu kočku ve snu.... |
Martina D 17.2.2007 17:25:53 ![]() Zdálo se mi, že se procházím kolem průzračného jezírka, z jedné strany obklopeného skalami, z druhé břehem plným nádherných, velmi starých stromů s listím zbarveným podzimem. Barevné opadané listí bylo i na zemi. Mířila jsem k mladé ženě na invalidním vozíku, která stála opodál a smála se na mne. Když jsem k ní přišla, všechno zmizelo a já se náhle ocitla ve starém domě. Stoupala jsem po schodišti až zcela nahoru do místnosti u půdy, kde schůzovalo několik starších mužů. Přistoupil ke mě malý chlapec, o němž jsem věděla, že je mým synem a políbil mne. Ti muži se rozzlobili, že je ruším a začali ma mne křičet. Běžela jsem pryč a ve chvíli jsem se opět ocitla u toho jezera. Jeho voda byla průzračná, v podzimnám slunci bylo vidět až na dno. Skočila jsem do ní z vysoké skály a plavala na druhou stranu. Voda byla ledová, až to píchalo do kůže, ale vůbec to nebylo nepříjemné, ba právě naopak. Jak jsem plavala, uviděla jsem opět tu mladou ženu. Vystoupila jsem na břeh, usedla na prázdný invalidní vozík, který tam stál a jela jsem k ní. Hlasitě se smála, mávala na mne a pak zmizela. Náhle jsem ucítila, že se mi ulomil zub. Vyndala jsem si jej z úst, byl bílý, jako mají malé děti, ale cítila jsem, že skoro žádné zuby nemám, jen holé dásne a dělalo m to starost. Chvíli jsem na to myslela, když jsem se opět ocitla té půdní místnosti. Byla jsem ještě celá mokrá od vody z jezera a tak jsem si sedla k velkému starému radiátoru v rohu místnosti, který příjemně hřál a chlapec, který byl mým synkem mě objal kolem krku a políbil na tvář. Pak jsem se probudila. Reagovat |
svitluny 17.2.2007 22:38:56 ![]() K tvému snu - krásná krajina, krásné jezero, ale trošku je zde kaz na kráse, a to žena na invalidním vozíku – kdo je tou ženou ve skutečnosti? Co potřebuje poléčit? Možná, že nějaká Tvá ženská stránka je tak trošku invalidní, pak se ocitáš ve starém domě, je zde Tvůj syn, ale také muži, kteří se na Tebe zlobí, že je rušíš, v jakých situacích si můžeš připadat, že jsi na obtíž? Kde máš pocit, že překážíš? A tak se vracíš k jezeru – na první pohled nádherné, ale uvnitř ledové, kdo může být tím jezerem, že je na první pohled průzračný, ale uvnitř ledový, ale Tobě to nevadí a pouštíš se do plavání na druhý břeh, ale jsi unavená, docházejí síly, usedáš do invalidního vozíčku a vypadávají Ti zuby – zuby značí sílu a Tobě očividně chybí, kde máš pocit, že ztrácíš sílu? Ale je tu syn a ten je Tvým sluníčkem, co Tě dokáže rozehřát a na to sen poukazuje. |
Liluška 17.2.2007 16:21:59 ![]() Dobré odpoledne |
svitluny 17.2.2007 20:26:06 ![]() Jaký máš vztah s matkou? Sen jako-by ukazoval, že máma jede tak nějak kupředu a nehledí vpravo vlevo a naráží a Ty to odnášíš s těmi střepy ve vlasech. Matčino chování, jakoby nabourávalo Tvé sebevědomí, jako ty střepy ve Tvých vlasech a když se o tom před matkou zmiňuješ, tak Tě nevnímá…….nemá matka nějaký problém, který se přenáší i na Tebe a Ty tím pak trpíš?
|
Markéta 17.2.2007 12:12:50 ![]() Dobrý den paní Jarmilko, prosím o výklad snu. Velmi často (téměř 3-4x týdně) se mi zdá o mé bývalé nejlepší kamarádce, se kterou jsem se se změnou školy (už více než 3 roky) přestala vídat a moc mi chybí. Ve snech se mi zdá, že se spolu zase kamarádíme, mluvíme spolu a smějeme se, někdy se ve snu vyskytne jen na chvilinku, ale je ve většině mých snů. Proč se mi o ní pořád zdá, přestože je to už dávno, co jsme se kamarádily? Děkuji moc Reagovat |
svitluny 17.2.2007 12:43:19 ![]() Podvědomí naznačuje, že nikdy není pozdě na obnovení přátelství a že nastává ten správný čas, se ji připomenout a na bývalé přátelství navázat. |
Veronika 17.2.2007 10:28:21 ![]() Příjemné ránko Vám přeji.
|
svitluny 17.2.2007 12:41:50 ![]() Může Tě čekat společná cesta životem se svým kamarádem. Sen mohl naznačit, že v budoucnu může být víc, než přítel Tvůj. |
Renata 17.2.2007 10:27:23 ![]() Měla jsem se vdávat v kostele, ale můj snoubenec nebyl tím ženichem.Před oltářem se choval nepřístojně ještě před započetím obřadu a proto jsem farářovi řekla, že žádná svadba nebude.Cestou z kostela jsem se zastavila u lavice, kde seděli mí rodiče a snažila jsem se jim vysvětlit mé rozhodnutí.Ve snu jsem prožívala radost z toho, že jsem se nevdala.Tak nevím, jestli to nebylo nějaké varování, abych se svou t ř e t í !!! nepospíchala. Reagovat |
svitluny 17.2.2007 12:40:27 ![]() Viděla bych to, tak jak sis odpověděla sama - není kam spěchat. |
Veronika 16.2.2007 19:09:11 ![]() Bráchovi se zdály dva zvláštní sny. V tom prvním byl v kostele se svojí holkou a ještě její sestřenicí. Byla tam zrovna nějaká mše, oni tam viděli stát lidi se svíčkama v ruce, viděl tam i oltář. Šli po kolenách dopředu se svíčkama v ruce a brácha se prý modlil. Jeho holka na něj pořád mluvila, ale on jí řekl, ať na něj nemluví, že se chce v klidu pomodlit. Potom říkal, že viděl, jako že se otevřela obloha, ze které šlo světlo. To světlo jako by vstoupilo do té sestřenice, jako by ho vdechla. Pak říkala "je to ve mě, je to ve mě" a začala se celá třást. Stal se z ní mimozemšťan s velkou zelenou hlavou a křídlama, mluvil na něj, snad jsem na nic nezapomněla.
|
svitluny 16.2.2007 22:09:56 ![]() Sen ukazuje bratrovi, že by měl být pokorný, jak byl ve snu – kolena znamenají pokoru, možná by mu trocha pokory v životě neuškodila a svou přítelkyní může opravdu vidět, jako mimozemšťanu – občas ji nemusí rozumět.
|
Veronika 16.2.2007 17:08:28 ![]() Dobrý den, prosím o vyložení mých snů. Zdálo se mi, že jsem šla se svou sestřenkou a ještě někým (nevím bohužel, kdo to byl) z vlakového nádraží. (Vlaky jsem neviděla, sen začal před nádražní budovou). Po cestě je na pravé straně zábradlí a je to z mírnějšího kopečka. Ta třetí osoba najednou přeskočila zábradlí a že to veme tudy. Sestřenka ji bez váhání následovala, svižně to zábradlí přeskočila. Já jsem se k němu přiblížila, podívala se dolů a bylo mi jasné, že tudy rozhodně nepůjdu. Za tím zábradlím totiž byla cesta hóódně strmá a vypadalo to na docela dlouhou cestu (vůbec to neodpovídalo skutečnosti). Já jsem touhle "zkratkou nešla, pokračovala jsem po normální cestě s tím, že se sejdeme dole.
|
svitluny 16.2.2007 18:53:36 ![]() K první části snu. Když se Ti nelíbí cesta příbuzných, tak jdeš raději sama a po své, nezávisle na nich, však k cíli dojdete. Druhá část snu poukazuje, že občas jen přihlížíš, ale nezasahuješ,tak jak jsi přihlížela na ty děti i dospělé, kterým se jejich činnost nelíbila.
|
Veronika 16.2.2007 19:18:14 ![]() Moc děkuji za výklad. S těmi velbloudy je to velmi zajímavé, ten sen se mi zdál zrovna po menší krizi, kdy jsem se psychicky zrovna necítila nejlíp, cítila jsem se hodně zklamaně a hodně jsem uvažovala, co dál, jestli danou situaci nějak řešit, nebo ne, tak o to mi to přijde zajímavější. V každým případě se mi o velbloudech ještě nikdy nezdálo, ani o jelenovi nebo srně, nebo jak to v tom snu vlastně vypadalo. Byla bych moc ráda, kdyby opravdu přišla nějaká změna k lepšímu |
Hanka 16.2.2007 15:53:59 ![]() Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký význam mají vypadávající zuby. Zdálo se to totiž jak mně, tak i mému příteli, takže se domnívám, že by to mohlo mít nějaký hlubší význam. Mockrát Vám děkuji. Hanka Reagovat |
svitluny 16.2.2007 16:35:50 ![]() Oba ztrácíte sílu, potřebujete relax, dovolenou, odpočinek a pak bude zase dobře. |
Karotka 16.2.2007 14:00:51 ![]() Dobrý den paní Jarmilko. Prosím o vyložení snu.... zdálo se mi, že jsem jela tramvají. Bylo to dopoledne a jela jsem trasu, kterou obvykle jezdím až odpoledne z práce. V zatáčce se tramvaj vykolejila a já měla hrozný strach, vlastně jsem se už bála předtím, jako bych věděla, že k té nehodě dojde. Tramvaj se sice převrátila na bok,ale nikomu se nic nestalo,ale vím, že jsme museli rychle vystoupit a já jsem se bála, že to nestihnu. Děkuji za výklad. Taky se chci zeptat na Váš názor ohledně snů. Poslední dobou, asi čtyři měsíce mám vesměs negativní sny a jelikož se mi něco zdá i několikrát za noc, tak mě to docela trápí.Budím se téměř každou noc z hrozného snu. Může to mít něco společného s tím, že se ke mě nastěhoval můj přítel? |
svitluny 16.2.2007 14:27:00 ![]() Něco není, tak jak má být. Ve snu se vykolejila tramvaj, něco, co mělo zajeté koleje se z nich dostalo pryč. Viděla bych to, jako změnu v životě, že už to nejede, jak má, sice Ty jsi k újmě nepřišla, což je dobře, ale dál jsi musela nejspíše sama. Něco se v Tvém životě mění a narušuje Ti to Tvůj zajetý řád i pořádek. Klidně to může být i sžívání se s přítelem, protože něco jiného je s někým chodit a něco jiného je s někým žít a až s ním žiješ, tak jej teprve poznáš s jeho klady i zápory a hlavně návyky, co už má a pak přichází období plné kompromisů a obrušování hran a to Ti mohou nastiňovat i Tvé sny... |
Jitka 16.2.2007 10:40:13 ![]() Dobrý den, zdálo se mi, že jsem si našla blechu. Vzala jsem biolit a vystříkala s ním celý dům. Z rohu pokoje vylezl pavouk a šel ke mě, já na něj stříkala biolit a on se zvětšoval. Pak se mi zdálo o malé myšce, udělala jsem jí pelíšek, že si jí nechám. Najednou se objevily 3 veliké myši, moje sestra na ně nastražila pasti. Ale najednou byla mrtvá ta malá myška a velké běhaly dál. Brečela jsem a pak vedle mě seděla kočka s koťaty a štěňátka. Reagovat |
svitluny 16.2.2007 14:35:02 ![]() Bleška je malý problém, toho se zbavuješ, pavouk je nějaká Tvá negativní vlastnost a s tou už je to horší, na něj biolit nezabírá. Tomu se musíš postavit sama, než přeroste v něco velkého. Malá myška – ta je chytrá, ale také malá škodná a Ty ji děláš pelíšek, ale jsou tu další 3 velké myši a sestra na ně líčí past, ale k Tvému smutku se do ni chytá malá myška a velké zůstávají. Kdo, či co je tou malou myškou v Tvém životě o kterou přicházíš a proč zůstávají ty velké myši, na které bylo políčeno? Možná, že Ti přijde v životě něco nespravedlivé, že líčíš na něco velkého, ale přicházíš o to malé, Tobě příjemné. Ale nesmutni je vedle Tebe kočka s koťaty, což představuje rodinu a také štěňata, což mohou být Tví věrní přátelé a to je důležité. |
Lenka 16.2.2007 10:24:34 ![]() Dobrý den, poradíte mi s tímto snem? Zdálo se mi, že jsem z dálky viděla svého dobrého kamaráda, zavolala jsem na něj, on se otočil a měl na kraťoučko ostříhané vlasy, ačkoliv normálně nosí dlouhé. Ptala jsem se ho, co se děje a on mi řekl, že se dal do armády a že odjíždí na zahraniční misi a tak se se mnou chce rozloučit, protože se třeba už nikdy neuvidíme. Měl také strašně široká ramena, což ve skutečnosti nemá. Poté jsme se loučili v autě, které bylo zaparkované kousek od hřbitova a on mě objímal, já jsem plakala, byla jsem zoufalá, ale zároveň jsem se cítila strašně dobře a bezpečně. K sexu ve snu nedošlo, pouze jsme se dlouho objímali.
|
svitluny 16.2.2007 14:41:30 ![]() Ve snu se loučíš s kamarádem – má krátké vlasy, jako.by mu ubývalo sil, ale on to omlouvá, že jde do armády, možná ho čeká opravdu mise a nebo nějaký boj, má široká ramena. Může se říkat, že dělá ramena – ukazuje, co není, protože ve skuteční je taková nemá. V čem myslíš, že kamarád dělá ramena a skutečnost je jiná? Loučíš se s ním – je Ti příjemné jeho objetí – cítíš u něj bezpečí a proto ve snu pláčeš, že Ti odchází. Jak je to ve skutečnosti? Možná, že sen ukazuje, že Ti na něm záleží daleko víc, než si připouštíš… |
Lenka 17.2.2007 00:13:42 ![]() Velice Vám děkuji za výklad. Trefila jste se naprosto přesně. Bohužel... Opravdu Vám moc děkuji. |
Karin 16.2.2007 08:07:53 ![]() Dobrý den, chtěla bych se zeptat co to znamená, když se mi teď několikrát za sebou zdálo, že jsem ráno zaspala, děkuju Reagovat |
svitluny 16.2.2007 08:40:44 ![]() Sen se na jedné straně může stát skutečností a Ty opravdu zaspíš, ale na druhé straně může varovat, že v nějaké oblasti života Ti hrozí zaspání.... |
Standa 16.2.2007 02:22:15 ![]() Ahoj.
|
svitluny 16.2.2007 08:44:28 ![]() Copak spřádáš v životě a je toho již před Tebou spředeno hodně, ale také sen může naznačovat, že Tě čeká tvrdý boj a nebo jsi se zapletl někde do lží..... |