Pokud chcete vyzkoušet, jak sny dokážou poradit - napište zde svůj sen - já Vám jej vyložím a pak sami můžete posoudit, zda mohou či nemohou poradit. Někdy má sen více významů a proto jen Vy sami budete vědět, který je pro Vás nejvhodnější.
svitluny 29.8.2007 16:58:51 ![]() Sen může poukazovat na monotónnost dnu, že se nic neděje, nikde nic není, až najednou přijde ta skluzavka...trocha pobavení - jak málo někdy stačí k radosti, když je jinak všude poušť. |
žužu 29.8.2007 15:33:49 ![]() dobrý den, mojí mamince se už několik let jednou za čas zdá stále stejný sen. Její maminka-moje babička je v nemocnici a mezitím její syn-můj strýc odveze z jejího domu skoro všechno zařízení včetně koberců a záclon, protože si myslí že už se stejně nevrátí domů. Můj dědeček je u toho všeho a vůbec ničím se nesnaží strýcovi zabránit aby to nedělal-spíš jako by byl v pozadí, sice tam pořád bydlí, ale jako by tam hlavní slovo měl strýc. No a jednoho dne se děda obléká do obleku a říká že jede pro babičku do nemocnice že se babička vrací domů.A babička se vrátí do toho prázdného domu kde vůbec nic nezbylo....Nevíte prosím co by to mohlo znamenat? Reagovat |
svitluny 29.8.2007 16:56:02 ![]() Sen může maminku varovat, že to u nich v rodině nemusí být zrovna spravedlivé a že bratr může získat víc, něž si zaslouží..... |
mili 29.8.2007 14:04:04 ![]() ahoj
|
svitluny 29.8.2007 16:54:16 ![]() No, světla v hrobě nesvítí a sen poukazoval na to, že když měla babička v dědovi oporu, že ji bylo líp, stejně tak, jako když bude mít oporu matka v Tobě. |
mili 29.8.2007 13:22:57 ![]() Ahojky, ráda bych věděla, co znamenal můj sen. Zdálo se mi o mých prarodičích. Babička je mrtvá už 7 let, dědeček 6. Přijela jsem k nim na návštěvu ale všude byla hrozná tma, nesvítily ani pouliční lampy. Když jsem zabouchala na dveře, přišel mi otevřít děda. Babička byla nemocná a vůbec mě nevnímala.Dělala zvláštní věci, např. seděla v kuchyni na stole a nechtěla slézt dolů, museli jsme ji přemlouvat. Měla ubrečené oči a dívala se pořád skrz mě. Potom jí děda dal nějaký prášek a jakoby zázrakem se jí ulevilo a poznala mě. CHvílemi se její tvář prolínala s tváří mé matky(její dcery). Pak jsem se dozvěděla, že babička druhý den nastupuje do nemocnice a slíbila jsem jí že ji budu chodit každý den navštěvovat. Reagovat |
svitluny 29.8.2007 13:46:37 ![]() Sen mohl být z minulosti, prostě jsi prarodiče měla ráda a tak se Ti zjevily ve snu, ale ta tvář babičky-maminky - možná, že maminka bude v budoucnu potřebovat Tvou pomoc, ale Ty ji ráda pomůžeš, tak jak jsi slíbila babičce ve snu, ty návštěvy v nemocnici. |
Svatka 29.8.2007 11:52:38 ![]() Dobré poledne přeji, popřípadě dobrou chuť, prosím o výklad snu, co se mi zdál z dnešní noci.
|
svitluny 29.8.2007 13:43:46 ![]() Že se Ti možná sen splní a Ty získáš místo, po kterém toužíš, to je podstat snu, zbytek jsou již detaily.... |
Sára 29.8.2007 10:27:42 ![]() Dnes v noci se mi zdal podivny sen. Stala jsem s nejakou osobou (neumim rict, kdo to byl) na zacatku mostu, ktery byl z ledu a my meli za ukol prejet ho tam i zpet na bruslich a pritom si hazet mickem. Na kazde strane mostu stál duch, ktery nas mel hlidat, abychom nepodvadeli. Cesta tam byla v poradku, ale cesta zpatky ne. Pod nami se objevila misto reky lava a most zacal roztavat. Muj partner to stihl, ale já ne. Zacala jsem se propadat a drzela se za zabradli, abych nezpadla. Kdyz jsem byla napokraji sil, priletli ti duchove a snazili se me shodit dolu. Myslela jsem, ze driv snad zemru strachy a v posledni chvili jsem na ne jeste zakricela, ze jim odpoustim a davam vecny klid. Oni mi podekovali, ze jsem je vysvobodila, lava zmizela a most opet zamrzl. Ja dojela do sveho cile a probudila se. Co to znamena? Reagovat |
svitluny 29.8.2007 13:41:34 ![]() Sen může naznačovat, že by jsi i v reálném životě měla někomu odpustit a možná i někomu, kdo již nežije a pokud tak neučiníš, tak se nedostaneš tam, kam potřebuješ a bude Tě to stahovat dolů, stejně jako Ti duchové ve snu, ale jakmile odpustíš, tak se Ti nové cesty otevřou.... |
Martička 29.8.2007 10:13:48 ![]() Prosím, prosím... dnes se mi zdál sen o mravencích... viděla jsem sama sebe, jak ležím v posteli a najednou se z prostředka postele začalo vynořovat spousty mravenců a obklopovat celou postel .. vyskočila jsem a schoulila se na polštář, v tu chvíli jsem se probudila |
svitluny 29.8.2007 13:38:29 ![]() Mravenci jsou takové myšlenky, co nás zlobí a někdy i otravují, stejně jako mravenci v Tvém snu - měla jsi jich plnou postel, možná, že Tě něco trápí v intimním životě a ráda bys před tím utekla, ale myšlenky, Tě stejně otravují, jako Ti mravenci...a nepomáhá ani polštář, ani to, že se před nimi budeš snažit ukrýt, stejně Tě doženou. |
Radka 29.8.2007 09:30:44 ![]() Dobrý den, ráda bych se zeptala co znamená tento sen.Zdálo se mi,že mi moje matka oznámila ,že její bratr zemřel, ať jí pomohu ho naposledy vykoupat . Když jsme ho vyndávaly z vany byl ztuhlý a těžký a my jsme ho nemohly unést. Potom jsme ho položili na zem a já se na něj chodila dívat a nemohla jsem se od něj odtrhnout. Příšerný sen! Ale myslím,že když se zdá o smrti nic špatného to neznamená. Mohla byste mi to vysvětlit? děkuji Reagovat |
svitluny 29.8.2007 13:36:12 ![]() No záleží na tom, kdo je tou mrtvolou ve snu - ve snu to byl bratr matky a teď otázka co je pro Tebe takovou mrtvolou v životě, možná někdo, koho by jsi měla opustit, ale zatím jsi se k tomu neodhodlala.... |
verka 29.8.2007 06:59:09 ![]() zdravím,začínám to mít v hlavě popletené,minule krásný milostný sen o muži a dnes dávám bývalé kolegyni kytici,ke které jsem přišla ani nevím jak. Ta kolegyně je delší dobu po operaci rakovinového nádoru,daří se ji-myslím-dobře.Měla být v nějaké léčebně, kde jsem zašla, abych ji bez jejího vědomí tu kytici naaranžovala do vázy,aby byla překvapená. Věděla jsem, že jí udělá daleko větší radost než mě.Váza však byla velká-místní- a tak jsem koumala se správcem budovy,jak to tam dát. Díky Reagovat |
svitluny 29.8.2007 08:43:26 ![]() Kytice značí přátelství a Ty jej kamarádce nabízíš, když je v nesnázích, což je od Tebe hezké, jen nějak nezapadá do prostředí, kde kamarádka je. Váza je moc velká a tak koumáte, jak tu kytici do ni dát - přemýšlíte o formě přátelství, jak ji v tíživé situaci pomoci, není to snadné. |
Věra 28.8.2007 23:29:06 ![]() Dobrý den , zdál se mi sen o mojí kamarádce ( která je tehotná a bude se 15.9. vdávat ) že potratila .Nevíte prosím co to známená .Děkuji
|
svitluny 29.8.2007 08:40:55 ![]() Že kamarádka o něco může přijít, něco, co je čistě její...ve snu je to potrat - ať dá na sebe velký pozor. |
Irena 28.8.2007 20:11:13 ![]() Mám velkou prosbu, dneska se mi zdálo, že se mé mamince (je to
|
svitluny 28.8.2007 21:26:29 ![]() Sen může poukazovat na to, že i když je mamince 60 let, tak se v ní může zrodit nový nápad, něco, co je její a bude to ke spokojenosti všech. |
Marcela 28.8.2007 17:40:42 ![]() Dobry den . Zdálo se mi ,že jsem přebalovala nebo spíše oblékala mimino s tváří opice . Reagovat |
svitluny 28.8.2007 19:14:49 ![]() Sen může naznačovat, že se o něco staráš, pipláš se s tím a ono to nemusí být takové, jak očekáváš, může to být jen něco falešného, jak jsou opice... |
Svatka 28.8.2007 08:36:35 ![]() Přeji hezký den, dneska se mi zdálo, jak jsem v nějaké garáži, nebo nějaká taková místnost, smějeme se tam s kámoškou, která má na rtech percing a má v ruce kelímek s kávou, začala ji při tom smíchu pít a piercing ji upadl, nevěděla kam a utíkala k umyvadlu, neboť ta káva byla horká. Já jsem zůstala tam, kde jsem se s ní smála a ten piercing jsem ji našla - zvedla jsem ho ze země, šla jsem ho pak umýt pod proudem tekoucí vody. Byla tam s námi ještě jedna osoba, ale nebyla moc vidět, spíše stála víc za mnou, ale smála se s náma. Pak jsem se probudila, neboť jsem začala silně kašlat. děkuji za Váš výklad. Svatka |
svitluny 28.8.2007 14:07:41 ![]() Sen je zabarven sexuálním harašením - horká káva i ret i jeho zdobení jsou všechno symboly sexuálních tužeb, takže s kamarádkou a ne jen s ní se dobře bavíte a všichni tři toužíte po erotických chvilkách. |
Kateřina 28.8.2007 08:25:49 ![]() Dobrý den,
|
svitluny 28.8.2007 13:56:10 ![]() Sen ukázal to, že jste se nestihly spolu rozloučit za babiččina života, tak přišla ve snu. |
Ivka 27.8.2007 19:56:12 ![]() Dobrý večer paní Jarmilko,chtěla bych poprosit o výklad snu mojí sestry.Zdálo se jí,že je v koupelně a chystá se na večerní hygienu.Při svlékání spodního prádla zjistila,že má roztrženou podprsenku v místě,kde se spojuje zadní část ramínka se zapínáním.
|
svitluny 28.8.2007 14:03:55 ![]() Podprsenka ve snu symbolizuje sexuální přitažlivost, ale sestře se roztrhla, jak je na tom sestra v oblasti své víry v krásu své sexuální přitažlivosti? |
gábina 27.8.2007 16:34:41 ![]() Dobrý den, prosím o výklad snu, který mě dost vyděsil. Mám hrozný strach z výšek, ve snu se mi zdálo, že jsem chtěla jít ulicí, ale ta byla zabraná nějakou stavbou. Většině lidí se nechtělo chodit přes rozházené cihly a žebříky a proto použili k překonání ulice velmi vysoké lešení. Z pohodlnosti jsem také šla přes lešení - když jsem se dostala nahoru - opravdu velmi velmi vysoko, tak přede mnou začali na lešení pracovat dělníci a já nemohla dál. Bylo to hrozné utrpení - ležela jsem na lešení úplně "přisátá". Když mě pustili dál, desky vůbec nebyly upevněné, měla jsem hrozný strach. Pak jsem se dostala dokonce na místo, kde místo desek byla nějaká plachta. Z té jsem se propadla o patro níž. Pak jsem se nějak dostala dolů, ale psychicky jsem byla úplně zničená. Dole jsem si na to stěžovala nějakým lidem, kteří prošli bez problémů a ti mi dali nějaký horolezecký hák - naprosto jsem netušila jak se to používá. Po probuzení jsem ten strach fyzicky prožívala - srdce mi tlouklo jak zběsilé, svaly se klepaly, psychicky jsem byla úplně na dně. Poradíte mi, co mohl sen znamenat? Děkuji. Reagovat |