Pokud chcete vyzkoušet, jak sny dokážou poradit - napište zde svůj sen - já Vám jej vyložím a pak sami můžete posoudit, zda mohou či nemohou poradit. Někdy má sen více významů a proto jen Vy sami budete vědět, který je pro Vás nejvhodnější.
Svatka 12.10.2007 11:48:14 ![]() Dobré poledne, dneska se mi zdál sen o vězení, zdálo se mi, že jsme byli všichni lidi zajti a uvězněni, já jsem byla v cele s dvouma mýma kámošema a pak nás ženy odvlekli jinam do věznice, někam do zahraničí. Tam nás pustili na svobodu a my jsme se rozprchli. Já si hledala práci, a nakonec jsem se uchytila jako služebná v nějaké chatě. Ale pak mě a jiné ženy opět zajali a dovedli nás na nějaký palác. Stáli jsme tam v řadě a postupně jsme postupovali. KAždou tu ženu někam odvolali, že půjde tam a tam, přišla jsem na řadu já a viděla jsem, že ty dva muže, co to rozhodovali, byly ve tvářích takoví nejistí. Já jsem to odvolání nebrala, měla jsem řeči. Pak sen skončil. Děkuji za výklad. Reagovat |
svitluny 12.10.2007 12:20:16 ![]() Sen může poukazovat na to, že si občas připadáš, jako uvězněná, ale ne na dlouho, přichází pocit svobody, kde si hledáš své uplatnění, ale i když jej nalézáš, opět okovy, ale Tobě se to nelíbí a používáš svůj ostrý jazyk, ale zda Ti to pomůže, sen už neukazuje.... |
Jan 12.10.2007 09:48:04 ![]() Dobrý den přeji, zdál se mi takový tragikomický sen - že jsem kašpárek - takový rozveselovací - kdo potřebuje tak ho rozveselím, usmívám se, lidem je veselo a jsem rád že je jim líp, uleví se jim a už mě nepotřebují jsem přebytečný-otravný a dávají mi to najevo. Je mi z toho smutno, brečím.
|
svitluny 12.10.2007 11:08:43 ![]() A jak jsi na tom ve skutečném životě, neukazuje sen, že Tě ostatní tak trochu zneužívají, že když je jim smutno, tak si tady pro ně, ale když se jim uleví, už Tě nepotřebuji a Tebe to pak mrzí? |
Monika 12.10.2007 08:19:01 ![]() Ahoj Světluško,zdálo se mi,že jsme byli v Obchodě a brali jsme si tam prázdé krabice,byly velké a zapadali jedna do druhé.Pak jsem byla doma a probudilo mě ve snu že přišel domů muž.Šel na záchod a pak šel spát.Ja jsem šla po něm na ten záchod a viděla jsem,že je celý pozvracený,byly tam kusy zeleniny, celá podlaha ulepená.No prostě hrůza.A já si řekla tak to si kamaráde uklidíš.Co to může znamenat?Díky předem |
svitluny 12.10.2007 11:24:27 ![]() Ty krabice v obchodě, možná, že si skládáš nějakou mozajku informací a dílky do sebe zapadají stejně, jako ty krabice jeden do druhé, pozvracený záchod - někomu z Tvého okolí už je tak špatně, že to musí jít ven a proto ten pozvracený záchod, ale zda to, co ze sebe vyzvrátí také uklidí, už sen neukazuje, i když je to Tvé přání.. |
Monika 11.10.2007 22:00:12 ![]() Dobry den,
|
svitluny 12.10.2007 11:32:09 ![]() Vidíš život šedě, ale není všechno šedé - jsou tu i ty pestré dětí, ale ty se jich bojíš, utíkáš před nimi a nalézáš nové dveře, za nimi dítě, možná příležitost, jinou, než by Ti nabídly ty děti pestré, možná jsou i nebezpečné, proto u Tebe hledá azyl i další dítě, hledáš klíč, od čeho by jsi ráda našla klíč? Možná jde o to, že by bylo dobré za jednou společností zavřít dveře a najít si příležitost novou, tak jak si ji našla ve snu v těch světlých dětech... |
Monika 11.10.2007 21:35:42 ![]() Dobry den, zdal se mi sen, ze jsem maly kluk ( presto jsem v tomto zivote zena). Je tma a ja jako kluk stojim uprostred obrovskeho bazenu kde je spousty lidi, ruzne plavou,hraji si, topi se, delaji ruzne cinnosti. Stojim sama uprostred , divam se do stran a otacim se, vsechno jen sleduji. V tom v dalce vidim ohen, ktery se siri po vode. Neni to velky ohen, ale spis jako by ten ohnen horel presne podle nejakeho uzkeho pasku, nejake tenke cary a ta presne miri ke me. V tom lidi kolem zacnou utikat, vylezat schovavat se, ale ja tam stojim a nic nedelam. Jen zase sleduji, jak se ohen priblizuje. Jak je uz blizko u me zacne se rozdelovat na dve strany tak, ze vytvori kolem me tenky horici kruh na vode. Pak jsem se vzbudila, nemela jsem v tom snu neprijemne pocity. |
svitluny 12.10.2007 11:06:09 ![]() Voda jsou emoce a ty jsou všude kolem Tebe, tak jako voda v bazénu, oheň je vášeň, která se k Tobě blíží a nakonec Tě i obklopuje, ostatní se bojí, ale Ty zůstáváš, možná sen naznačuje, že Tě v brzké době obklopí jak spousta emocí, lásky, tak i vášně, tak jako ve snu voda a oheň. |
svitluny 12.10.2007 11:06:57 ![]() Obklopí, ale neublíží, oheň dělá kruh okolo Tebe, nepálí Tě. |
Lenka 11.10.2007 21:31:36 ![]() Zdálo se mi,že jsem byla venku se svou partou a byl tam i kluk po kterém strašně moc toužím.Byli jsme venku a pak jsme šli někam stanovat.Všichni usli a jediní my dva jsme byli vzhůru a spali ve společném stanu.Využili jsme toho že všichni spí a tak jsme se začali líbat a dokonce jsme se spolu i vyspali.A pak jsme měli spolu dítě.Mohla byste mi říct co to znamená???Děkuji. |
svitluny 12.10.2007 11:03:09 ![]() že by jsi ráda sen proměnila v realitu, že toho kluka máš ráda a chtěla mít s ním mít i společnou budoucnost, což sen nevylučuje, |
Mili 11.10.2007 14:55:58 ![]() Dobrý den,
|
svitluny 11.10.2007 16:35:15 ![]() Sen může naznačovat Tvou lásku ke kolegovi a že intimní styk s ním by Ti nebyl proti mysli a dále pak i možnou opičí lásku Tvých rodičů k Tvé sestře a nechuť slyšet pravdu z Tvých úst. Neprotěžují rodiče tak trošku sestru na Tvůj úkor? Ale Tobě už to nevadí, Ty už toužíš jen po přítomnosti kolegy. |
Mary 11.10.2007 11:17:02 ![]() Ahoj. Jsem kratce po rozchodu, dnes se mi celou noc zdalo ze jsem tehotna,jak jsem na gynekologii jak mi rika ze jsem tehotna,pak jsem si celou noc rikala ze si musim jit koupit tehotensky test. Znamena to neco? Reagovat |
svitluny 11.10.2007 11:35:19 ![]() Možná Tvá podvědomá touha po dítěti, každopádně bych si ten test být Tebou udělala. |
ivca 11.10.2007 10:31:48 ![]() Dobrý den.Jsem po rozchodu asi dva měsíce.Často se mi zdají sny.Dnešní byl o mém bývalém.Nacházel se někde v nějakym domě,či obchodu,kde měl asi dvě jiné holky,co mi nadávaly a jedné blondýně jsem dala facku hadrem.Pak jsem já a má kamarádka utíkaly před nimy,spíš asi i před mým bývalým a nasedly jsme na první autobus aby jsme ujely.Řekla jsem jen dvě zastávky to stačí.Pak jsme vystupovaly a u stromu jsem našla mobil.Pak si vzpomínám na svatbu své sestry,která si brala jiného muže a nynější její manžel stál opodál.Ale byl smířený... Reagovat |
svitluny 11.10.2007 11:37:42 ![]() Sen naznačuje, že jsi ještě plná emocí po rozchodu, ale že s bývalým už nemáš nic společného, že si pojedeš svým životem dál bez něj a svatba sestry? Možná, že sestru čeká nějaká smlouva či dohoda, kterou bude uzavírat. |
Svatka 11.10.2007 10:00:23 ![]() Dobré ráno Jarmilko, dneska se mi zdál sen, že se dívám zrcátkem do pusy na zuby a jeden zub ( 7 ) mi chyběl, byla tam jen dáseň a měla jsem jeden zub navíc ( 8 ), který ani nemám. Co to prosím může znamenat? Děkuji a přeji pěkný den. Reagovat |
svitluny 11.10.2007 11:38:25 ![]() jeden zuby chybí, druhý přebývá - jednou nahoře, jednou dole. |
Lenka 11.10.2007 09:33:20 ![]() Milá Svitu Luny , minule se mi zdálo,jsou to asi 4 dny o medvědu v lese jenž šel klidně za mnou.Vysvětlila jsi mi ,že to byl symbol přítele, ochrany.Dnes sem byla opět v lese i s kamarádem co jej znám z netu,a ve velké dáli mezi stromy byl pro změnu VLK.les mi přišel podovný jak s tím medvěděm.
|
svitluny 11.10.2007 11:34:36 ![]() Vlk ve snu může být Tvůj ochránce ve smyslu duchovním, vlk je nebezpečný, ale také celoživotně věrný jedné partnerce, takže tohle vše mohl vlk ve snu znázorňovat, ale Ty se ho s přítelem bojíš, takže je pro Tebe i přítele nebezpečný, zkus si položit otázku, kdo je tím vlkem v Tvém či přítelově reálném životě. |
Věra 11.10.2007 09:18:19 ![]() Milá Svitluny já měla dnes v noci příšerný sen!!!Měla jsem v náručí 2 roztomilé maličké bílé pejsky.Rozplývala jsem se nad nimi jak jsou krásní a mazlila se s nimi.A pak,představ si,jsem je dala do velikého hrnce s vodou,přidala jsem k nim kosti s 3 pejska-byl to hrudníček a vařila z nich polévku!!!Ještě teď mi běhá mráz po zádech když si na ten sen vzpomenu!Prosím co to znamenalo? Děkuji. Reagovat |
svitluny 11.10.2007 10:59:00 ![]() Pejsek znamená přátelství, ale Ty je vaříš - koho ze svých přátel dusíš ve vlastní šťávě? |
Věra 11.10.2007 11:12:12 ![]() Tak to vůbec netuším...myslím,že jsem ke svým přátelům bezproblémová...nedá se z toho snu poznat kteří přátelé? Navíc ti pejsci jsou 2! |
svitluny 11.10.2007 11:52:55 ![]() Ale štěňata mohou znázorňovat i děti....takže z koho vlastně tu polívku vaříš a tady to může mít význam citový, že děti mícháš dohromady a bereš je citově stejně - moje Tvoje to je jedno, jsou naše a mám je stejně ráda. |
Monika 11.10.2007 08:11:44 ![]() Co to znamená když se zdá o dlažbě v místnosti?Byla světlá Reagovat |
svitluny 11.10.2007 10:57:13 ![]() Dlažba může symbolizovat řád a pořádek. |
Lenka S 11.10.2007 08:10:25 ![]() ahoj svetlusko, zdál se mi zvláštní sen, byla jsem asi v první republice a byla operní zpěvačka aswi ze stŕední třídy. Měla jsem učitele hudby.Pak jsem jakoby odjela do světa zpívat.kDYŽ JSEM SE VRÁTILA, TAK TEN UĆITEL UŽ BYL STARÝ ALE JÁ JSEM HO ASI MILOVALA.SEDěli jsme někde v kuchyni a naše služka šla toho učitele uložit ke spánku připravit mu pokoj. Měla dlouhé šaty a zatočila se v místnosti.Cítila jsem jak ho mám ráda a žarlím na tu služku.co to může být? Reagovat |